Λιμενικό Ταμείο: Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 20/8/2015

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015, στις 10.00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

[col type=”half”]

1. Καθορισμός αντιτίμου παροχής ύδατος και ηλεκτρικού ρεύματος στις Λιμενικές Ζώνες του ΔΛΤ Θήρας.
2. Καθορισμός αντιτίμου πρόσδεσης σκαφών ημερήσιων εκδρομών, διερχόμενων σκαφών, χρήσης Ναυδέτων και σημαδούρων στις Λιμενικές Ζώνες του ΔΛΤ Θήρας.
3. Καθορισμός αντιτίμου εφαρμογής ελέγχου επιβατών και αποσκευών για την εφαρμογή του Κώδικα ISPS στις Λιμενικές ζώνες του ΔΛΤ Θήρας.
4. Καθορισμός αντιτίμου χρήσης Κοινοχρήστων χώρων με βάση και τις αντικειμενικές αξίες στις Λιμενικές ζώνες του ΔΛΤ Θήρας.
5. Καθορισμός αντιτίμου χρήσης WC και Ντουζ στις Λιμενικές Ζώνες.
6. Παράταση σύμβασης για την προμήθεια Πίλλαρς.
7. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2015.
8. Επιβολή τέλους για την απόκτηση καρτών ελέγχου πρόσβασης στην ενιαία Λιμενική Εγκατάσταση «Θήρας».
9. Ανάκληση απόφασης 6/2015 λόγω μη χωροθέτησης θέσεων σκαφών στη Λιμενική Ζώνη Βλυχάδας.

[/col]

[col type=”half last”]

10. Αίτηση για την κάλυψη δικαστικών εξόδων.
11. Δοκιμαστική λειτουργία διαδικασιών ελέγχου πρόσβασης στη Λιμενική Εγκατάσταση  «Όρμος Φηρών» από 15/9-25/11/2015 σύμφωνα με σχετική συμφωνία με την ΕΕΚΦΝ.
12. Τροποποίηση της Απόφασης ΔΣ με αριθμό 66 του Πρακτικού 7/2015 με θέμα «Έγκριση Τροποποίησης ΣΑΛΕ Όρμου Φηρών» προκειμένου να ενταχθούν όλες οι ζώνες από-επιβίβασης επιβατών Κρουαζιέρας αρμοδιότητας του ΔΛΤ Θήρας σε μια ενιαία Λιμενική Εγκατάσταση «Θήρας».
13. Καθορισμός τρόπου Προμήθειας, πέντε (5) συστημάτων ερευνών ασφαλείας (X-Ray και Μαγνητική Πύλη).
14. Καθορισμός τρόπου εφαρμογής των μέτρων και διαδικασιών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης του εξ Ανάθεση της εφαρμογής των μέτρων και διαδικασιών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης του εξοπλισμού ασφαλείας ( X-Rays και Μαγνητικές Πύλες).
15. Καθορισμός σχεδίου περίφραξης και Προμήθειας-εγκατάστασης περίφραξης ασφαλείας στη Λιμενική Εγκατάστασης «Αθηνιός», που θα αποτελέσει μία από τις Ζώνες περιοδικής λειτουργίας της ενιαίας Λιμενικής Εγκατάστασης «Θήρας».
16. Εκπόνηση Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΑΚΕΑ) τόσο για την ενιαία πλέον Λιμενικής Εγκατάστασης «Θήρας» όσο και για την ευρύτερη περιοχή Λιμένα που θα καλύπτει το Σχέδιο Ασφάλειας Λιμένα (ΣΑΛ)
17. Εφαρμογή Νομοθεσίας για σύσταση 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου στο ΔΛΤ Θήρας
18. «Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου, που βρίσκεται σε χερσαία λιμενική ζώνη Όρμου Φηρών αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας, στην επιχείρηση ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ & ΣΙΑ ΕΕ για την τοποθέτηση  τραπεζοκαθισμάτων»

[/col]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη