Λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του Λυκείου στα Φηρά ζητά ο Σύλλογος Γονέων

Έγκαιρη και οριστική λύση στο στεγαστικό πρόβλημα που υπάρχει στο κτιριο του Γενικού Λυκείου Θήρας καλείται να δώσει ο Δήμος Θήρας από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του σχολείου. Μία από τις τρεις προκατασκευασμένες αίθουσες έχει κριθεί ακατάλληλη και η αντικατάστασή της πρέπει να γίνει άμεσα και πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, κατά την οποία στο σχολείο θα φοιτούν περισσότεροι μαθητές σε σχέση με πέρυσι. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

“Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο σύλλογος μας είναι αναγκασμένος για μια ακόμα φορά, να σας καλέσει να δώσετε άμεση αλλά και οριστική λύση στο οξύτατο στεγαστικό πρόβλημα του κτιριακού μας συγκροτήματος.

Η άμεση αντικατάσταση της μιας εκ των τριών προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας λόγω βεβαιωμένης ακαταλληλότητας με την από 5/4/2016 έκθεση αυτοψίας της τεχνικής σας υπηρεσίας, είναι πλέον επιβεβλημένη και αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργιά της σχολικής μας μονάδας.

Τόσο η διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Θήρας με σειρά εγγράφων της, όσο και η Περιφερειακή δ/νση Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, σας ενημέρωσαν έγκαιρα για το σοβαρότατο πρόβλημα λειτουργιάς της σχολικής μονάδας λόγο αύξησης των εγγεγραμμένων μαθητών για την νέα σχολική χρονιά.

Είναι άμεση και πέραν της νομικής, ηθική υποχρέωση της Δημοτικής μας αρχής, απέναντι στους μαθητές του Λυκείου μας, να αντικαταστήσει πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την ακατάλληλη προκατασκευασμένη αίθουσα, αλλά συγχρόνως να δώσει μια οριστική λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου με την νομιμοποίηση και αποπεράτωση του “νέου” κτιριακού συγκροτήματος.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη