Μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσίας στο οινοποιείο Μπουτάρη

Κλικ για μεγέθυνση

Μια νέα συνεργασία μεταξύ του τουριστικού γραφείου on Lava Travel Consultants και του οινοποιείου Μπουτάρη στο Μεγαλοχώρι ξεκινάει τις επόμενες μέρες και μαζί μια νέα δραστηριότητα. Οι επισκέπτες της Σαντορίνης με ενδιαφέρον για την τοπική οινογαστρονομία θα μπορούν να εμπλουτίσουν τις διακοπές τους με μια ενδιαφέρουσα βιωματική εμπειρία μέσα από δύο συνεδρίες γαστρονομίας και κρασιού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του οινοποιείου:

– Τα μεσημέρια, μεσογειακή και σαντορινιά κουζίνα σε συνδυασμό με λευκά κρασιά από την Σαντορίνη και την υπόλοιπη Ελλάδα

– Τα βράδια, ποικιλία κρεατικών ΒΒQ σε συνδυασμό με κόκκινα κρασιά από την Ελλάδα και την Σαντορίνη.

Οι συνεδρίες θα γίνονται καθημερινά σε τμήματα έως 12 ατόμων, με τη συνδρομή μάγειρα και οινοχόου, ενώ παράλληλα θα γίνεται συζήτηση για το νησί, το κρασί και την τοπική κουζίνα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σωστή χρήση των υλικών, να εκτελέσουν τις συνταγές και να μάθουν πληροφορίες για τα κρασιά (25 διαφορετικές ετικέτες).

Το κόστος συμμετοχής είναι 75 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει:
– μεταφορά από και προς το κατάλυμα
– ξενάγη
ση στο οινοποιείο
– γευσιγνωσία 6 διαφορετικών κρασιών
– μαγειρική και γεύμα/δείπνο ενός μενού 6-8 πιάτων
– μία φιάλη κρασί Μπουτάρη ανά δύο άτομα.

Ώρες μαθημάτων:
α) Μεσογειακή και σαντορινιά κουζίνα: 12:00-15:00
β) BBQ: 19:30-22:30

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο του project, κ. Νίκο Καββαδία, στο τηλ. 6946373421.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη