Μαθητικό σκακιστικό πρωτάθλημα την Κυριακή στη Θηρασιά

Μαθητικό σκακιστικό πρωτάθλημα διοργανώνουν την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στη Θηρασιά ο ΔΑΠΠΟΣ και ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Σαντορίνης.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Γυμνάσιο της Θηρασιάς και θα αρχίσουν μεταξύ 10:30-11:00, αναλόγως της ώρας άφιξης, και θα διαρκέσουν περίπου 3½ ώρες. Στις 10:00 φεύγει η λάντζα από το Αμμούδι για τη Ρίβα. Στον χώρο των αγώνων θα υπάρχουν δωρεάν νερά, αναψυκτικά, καφέδες για τους μεγάλους. Η επιστροφή από τη Ρίβα προς το Αμμούδι θα γίνει στις 16:30.

[adning id="140783"]Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στον ΔΑΠΠΟΣ (2286024828 ώρες γραφείου), στον διευθυντή των αγώνων Παναγιώτη Φρεντζά (6948431318), ή και επιτόπου στον χώρο των αγώνων μέχρι και 10′ πριν την έναρξη.

Οι αγώνες θα γίνουν με ελβετικό σύστημα 6 γύρων και θα ισχύσουν οι αγωνιστικοί κανονισμοί της ΕΣΟ και FIDE. Ο πρώτος της κατάταξης θα πάρει κύπελλο, ενώ μετάλλια οι 3 πρώτοι ανά τάξη (νηπιαγωγεία, δημοτικά ανά κάθε τάξη, γυμνάσια, λύκεια). Αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλοι οι αγωνιζόμενοι.

Διευθυντής των αγώνων, και αποκλειστικός υπεύθυνος για κάθε αστοχία, πρόβλημα, δυσλειτουργία θα είναι ο πρόεδρος του ΑΣΟ Σαντορίνης κος Παναγιώτης Φρεντζάς.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη