Σαντορίνη: Με τρεις συλλήψεις το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου 1-2/6

Τρεις συλλήψεις περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο για το Σαββατοκύριακο 1-2/6 στη Σαντορίνη. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας προχώρησαν σε:

– Σύλληψη ενός 24χρονου ημεδαπού το μεσημέρι του Σαββάτου 1/6, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο βιομηχανικών προϊόντων χωρίς άδεια. Κατασχέθηκαν οκτώ είδη παρεμπορίου. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την ίδια ημέρα αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης 100 ευρώ από πολίτη, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

– Σύλληψη ενός 32χρονου μη νόμιμου αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., βία κατά αστυνομικών και άλλα αδικήματα. Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 2/6 και ενώ οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε εμφανή κατάσταση μέθης, ο άνδρας αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο μέθης, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο, ενώ κατά την ακινητοποίησή του απείλησε και επιτέθηκε σε αστυνομικούς. Διαπιστώθηκε επίσης ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

– Σύλληψη ενός 27χρονου ημεδαπού, το βράδυ της Κυριακής 2/6, καθώς λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα
επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη