Σαντορίνη: Με έξι συλλήψεις το αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ημερών

Έξι συλλήψεις καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο της Σαντορίνης από το Σάββατο 10/8 μέχρι σήμερα, Δευτέρα 12/8, το πρωί. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας προχώρησαν σε:

Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
• Πρωινές ώρες του Σαββάτου 10/8 συνελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία
• Πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 12/8 συνελήφθη ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γαλλία.
Και στις δύο περιπτώσεις, τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις αλλοδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα
Το πρωί του Σαββάτου 10/8 συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 54 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καθ’ υπέρβαση σχετικής άδειας, κατά περίπτωση.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση σε επιχείρηση
Το πρωί του Σαββάτου 10/8 συνελήφθη μια 25χρονη ημεδαπή, γιατί λειτουργούσε επιχείρηση που καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων χωρίς άδεια. Επίσης, όπως διαπιστώθηκε τα τραπεζοκάθισματα είχαν κατασχεθεί και αποδοθεί με μεσεγγύηση παραβιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την Έκθεση Απόδοσης και Μεσεγγύησης.

Σύλληψη ημεδαπού για απείθεια και παραβάσεις Κ.Ο.Κ.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 12/8, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν έναν 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος οδηγώντας επικίνδυνα Ι.Χ.Ε. προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε άδεια ικανότητας και βρέθηκε στην κατοχή του δελτίο ταυτότητας άλλου προσώπου για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη