Με γεύση Σαντορίνης το 54ο Ράλλυ Αιγαίου

Γεύση Σαντορίνης είχε και φέτος η κατηγορία ORC Club του 54ου Ράλλυ Αιγαίου, καθώς μεταξύ του πληρώματος του σκάφους Afroditi-Solaris, που κατέλαβε την 5η θέση, ήταν και τρεις Σαντορινιοί αθλητές.

Οι Παντελής Α. Αργυρός από το Καμάρι, Δημήτρης Ε. Ζώρζος από τον Πύργο (ειδικός γραμματέας και έφορος του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης) και Χρήστος Π. Γαλαίος από τον Πύργο (ταμίας του Ν.Ο.Σ.), που έχουν παρακολουθήσει τα χειμερινά μαθήματα ιστιοπλοΐας που γίνονται κάθε Νοέμβριο τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη, αγωνίστηκαν με τη σημαία του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Πόρτο Ράφτη ΝΑΣΠΟΡ, με κυβερνήτη του σκάφους τον δάσκαλό τους Βασίλη Μηλιώτη.

Δ. Ζώρζος, Π. Αργυρός και Χρ. Γαλαίος, οι τρεις αθλητές από τη Σαντορίνη

Το Ράλλυ Αιγαίου έγινε από τις 14 μέχρι τις 24 Ιουλίου στη διαδρομή Φάληρο – Σύρος – Χίος – Σκύρος. Το Afroditi-Solaris κατέκτησε την 2η θέση στην πρώτη ιστιοδρομία (Φάληρο-Σύρος), την 3η θέση στη διαδρομή Σύρος-Σκύρος, και την 7η θέση στην τρίτη και τέταρτη ιστιοδρομία (Χίος-Σκύρος και στην παράκτια της Σκύρου).

Στο μεταξύ, ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης εξοπλίζεται και οργανώνεται για να ξεκινήσει μαθήματα ιστιοπλοΐας σε παιδιά 6-14 ετών από τον Σεπτέμβρη. Ήδη μετά από χορηγίες του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου και του κ. Μανώλη Καραμολέγκου (Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος) έχει αποκτήσει τρία από τα πέντε απαιτούμενα από την Ομοσπονδία εκπαιδευτικά σκάφη Optimist, ενώ μέχρι την έναρξη των μαθημάτων τον Σεπτέμβριο στη Βλυχάδα θα έχουν αποκτηθεί δύο ακόμα, καθώς και ένα φουσκωτό σκάφος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη