Με πολύ μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα του Πανθηραϊκού – βίντεο

panthiraikos160x160Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Πανθηραϊκού Α.Ο το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, στο κοσμικό κέντρο “Μαριώ”, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από φίλους και ανθρώπους της ομάδας.

Η συνεστίαση ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου της ομάδας, Νίκου Καμπουράκη, ο οποίος αφού αρχικά καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι η οικογένεια του Πανθηραϊκού συγκεντρώθηκε ξανά, έπειτα από πολλά χρόνια σε μια τέτοια εκδήλωση. Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε με συντομία σε ιστορικές επιτυχίες του Σωματείου, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τον προπονητή του Πανθηραϊκού Αλέξανδρο Κωνσταντόπουλο, τους συνεργάτες του καθώς και τους ποδοσφαιριστές για την πολύ επιτυχημένη παρουσία της ομάδας στη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, αφού μετά από οκτώ αγώνες ο Πανθηραϊκός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Έπειτα αναφέρθηκε στο πολύ ευχάριστο γεγονός της ανακατασκευής του γηπέδου του Πανθηραϊκού, η οποία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Για την προσφορά τους στην ομάδα τιμήθηκαν:
– Ο ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού, Γιώργος Κελίδης, ο οποίος την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κυκλάδων.
– Ο Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος, από το Κεντρικό Πολυιατρείο Σαντορίνης για την πολύτιμη προσφορά του στον Πανθηραϊκό την τελευταία τριετία, και
– Ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος, για την πολύ σημαντική συμβολή του στην άμεση πραγματοποίηση της ανακατασκευής του ιστορικού γηπέδου του Πανθηραϊκού.

Ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος, στον χαιρετισμό του, αρχικά ευχαρίστησε τον Πανθηραϊκό για την τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολύ ικανοποιητική πορεία του έργου της ανακατασκευής του γηπέδου του Πανθηραϊκού και ευχήθηκε στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους τους οποίους έχει θέσει.

panthiraikos_5dec14_1

Αμέσως μετά, την εμφάνισή του έκανε ο Νίκος Ζωιδάκης με το συγκρότημά του. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, αφού ευχαρίστησε την διοίκηση του Πανθηραϊκού για την πρόσκληση και αφού καλωσόρισε τον κόσμο, ξεκίνησε την βραδιά με τον παραδοσιακό κρητικό τρόπο, δηλαδή με την ακόλουθη μαντινάδα – ευχή:

“Η νύχτα η αποψινή θα γράψει ιστορία, γι’ αυτό και ο Πανθηραϊκός θα βγει κατηγορία”

panthiraikos_5dec14_2

Έπειτα ο Νίκος Ζωιδάκης και το συγκρότημά του, με το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν, διασκέδασαν τον κόσμο και είναι χαρακτηριστικό ότι η πίστα δεν έμεινε σε καμία στιγμή άδεια, αφού το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η διοίκηση του Πανθηραϊκού, στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης, το προσωπικό του κοσμικού κέντρου “Μαριώ” και τον ιδιοκτήτη του Μανώλη Αναπλιώτη, για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία και φυσικά όλους εκείνους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση της ομάδας.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη