Με self test τη Δευτέρα η επιστροφή στα σχολεία που έμειναν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Με self test θα πρέπει να επιστρέψουν τη Δευτέρα 31/1 οι μαθητές, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί στα σχολεία που θα επαναλειτουργήσουν μετά από κλείσιμο λόγω κακοκαιρίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας. Συνολικά, την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των σχολείων (31/1-4/2) θα πρέπει να γίνουν τρία self test, έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας 31/1, της Τρίτης 1/2 και της Παρασκευής 4/2.

Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν δυο rapid test και ένα self test, όλα με δική τους επιβάρυνση. Το rapid τεστ θα πρέπει πραγματοποιηθεί έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας 31/1 και της Παρασκευής 4/2, ενώ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και self test έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης 1/2.

Στα σχολεία που λειτούργησαν κανονικά την περασμένη εβδομάδα ή που ήταν σε αναστολή λόγω κακοκαιρίας, αλλά επαναλειτούργησαν την Πέμπτη ή την Παρασκευή με self test, εφαρμόζεται η κανονική διαδικασία δύο ελέγχων την εβδομάδα, προ της προσέλευσης την Τρίτη και την Παρασκευή.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη