Μεγάλη η επιτυχία της εκδήλωσης για το Ελληνικό Πρωινό Σαντορίνης

Πλήθος ξενοδόχων και στελεχών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Σαντορίνης συμμετείχε στη σημερινή (Σάββατο, 11 Μαΐου 2013) εκδήλωση για το Ελληνικό Πρωινό Σαντορίνης που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία, στο Αρχοντικό Μαρκεζίνη στη Μεσσαριά, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) και η Ένωση Ξενοδόχων Θήρας σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας και το Σύλλογο Εστιατόρων Θήρας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κα Ελευθερία Φτακλάκη, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος και ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Τσακίρης.

Την παρουσίαση της πρωτοβουλίας “Ελληνικό Πρωινό” του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου παρουσίασε ο εμπνευστής και συντονιστής της πρωτοβουλίας κ. Γιώργος Πίττας και η κα Ράνια Πηλίδου υπεύθυνη μάρκετιγκ του Ελληνικού Πρωινού και επιστημονικός συνεργάτης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, κ. Ματθαίος Δημόπουλος, ο εστιάτορας και “πατριάρχης” της εστίασης στη Σαντορίνη, κ. Γιώργος Χατζηγιαννάκης και η διατροφολόγος κα Ελευθερία Αλεφραγκή.

Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία ο ξενοδόχος κ. Μανώλης Καραμαλέγκος.

Τα εδέσματα που παρουσιάσθηκαν ήταν δημιουργίες ξενοδοχείων της Σαντορίνης καθώς και των εστιατορίων Νυχτέρι και Σελήνη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
(μικρή αναμονή για να εμφανισθούν οι φωτογραφίες,
με τα βελάκια κινείστε από τη μία φωτογραφία στην άλλη)

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη