Μεγάλη ποσότητα σκληρών ναρκωτικών εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο

Mία 43χρονη υπήκοος Κένυας συνελήφθη χθες (24/7/2015) στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας, κατηγορούμενη για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίσθηκε η 43χρονη κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του νησιού και άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο διακριτικής επιτήρησης. Όταν η κατηγορούμενη παρέλαβε τις αποσκευές της και επιβιβάστηκε (συνοδεύοντας ανήλικό παιδί της) σε ταξί, αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση επενέβησαν και την ακινητοποίησαν.

Όπως προέκυψε από τον έλεγχο που ακολουθήσε, η δράστιδα μετέφερε σε μια από τις αποσκευές της, επιμελώς κρυμμένη, συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 2 κιλών. Επιπλέον, στην κατοχή της βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, η 43χρονη αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και ταξίδεψε αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενη από την Κένυα μέσω Βρυξελλών.

Η ναρκωτική ουσία, το χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη