Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Θήρας

eisitiria_diarkeiasΣυνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΟ Θήρας της περιόδου 2014-2015. Το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει αμείωτο και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός και ανακοινώνονται νέα ονόματα αθλητριών, τόσο αυτό αυξάνεται, ενώ αναμένεται να κορυφωθεί μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και ανακοινωθεί όλο το ρόστερ της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας αντιστοιχούν σε αριθμημένες θέσεις και παρέχουν στον κάτοχό τους δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Α.Ο. Θήρας σε πρωτάθλημα Ελλάδας και Κύπελλο καθώς και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Οι τιμές τους χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:
V.I.P. – 120 ευρώ
Gold – 100 ευρώ
Silver – 80 ευρώ

Για την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνείτε με τον φροντιστή της ομάδας Νεκτάριο Δημησιάνο (6958462646) ή με τις αθλήτριες Ιωσηφίνα Ψυλλάκη (6977324578) και Νίκη Μουντάκη (6932113468).

Επίσης, σχετικά με την εγγραφή νέων μελών που είχε ανακοινωθεί στα τέλη Μαΐου, η δυνατότητα αυτή θα υπάρχει όλο τον χρόνο και οι αιτήσεις νέων μελών θα περνούν από έγκριση από το ΔΣ.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη