Εγνατία: Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα παραδοθεί προς χρήση ο περιφερειακός Φηρών – Συνάντηση στο Δημαρχείο

Μέχρι 10 Ιουλίου το τμήμα Οίας – Βουρβούλου

Παρατείνονται μέχρι το τέλος Ιουνίου τα προβλήματα στην κυκλοφορία και η ταλαιπωρία επισκεπτών και κατοίκων, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Εγνατίας Οδού κ. Απόστολου Αντωνούδη, μέχρι τις 30/6/17 θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι εργασιών στον μικρό περιφερειακό και θα παραδοθεί προς χρήση, ενώ παράλληλα μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία και το τμήμα Οίας – Βουρβούλου.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Θήρας ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μάρκος Καφούρος και Νίκος Καμπουράκης συναντήθηκαν σήμερα 19/6/2017 με τους επικεφαλής της Εγνατίας Οδού (φωτογραφία πάνω) με κεντρικό θέμα συζήτησης την ολοκλήρωση των εργασιών στον μικρό περιφερειακό με στόχο την αποσυμφόρηση του κέντρου των Φηρών.

[adning id="140783"]


Εάν το χρονοδιάγραμμα αυτή τη φορά τηρηθεί, στην περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας (Φηρά) θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το Σάββατο 01 Ιουλίου και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017. Λεπτομέρειες εδώ.

Στο μεταξύ, με ξεχωριστή ανακοίνωσή της η Έπαρχος Θήρας κα Θεώνη Λειβαδάρου ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση στον περιφερειακό δρόμο Φηρών, από το ξενοδοχείο ΕΡΑΤΩ έως την διασταύρωση του Βουρβούλου και κατά συνέπεια ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη