Μέχρι τις 8 το βράδυ ανοικτό το Ακρωτήρι – Επίσκεψη Παναγιωτόπουλου

Φωτογραφία: Στέφανος Μίτμαν

Διευρύνθηκε σημαντικά το ωράριο λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου στο Ακρωτήρι και είναι ανοικτό πλέον από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Έτσι δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουν τον χώρο μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών και ιδιαίτερα αυτοί που έρχονται για περιορισμένο χρόνο στη Σαντορίνη και θέλουν να γνωρίσουν όσο το δυνατό καλύτερα το νησί.

Το γεγονός όμως αυτό, της διευρυμένης λειτουργίας, δεν έχει επικοινωνηθεί με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης και η επισκεψιμότητα στο χώρο τις απογευματινές ώρες να είναι περιορισμένη. Ακόμα και η ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρει (σήμερα 14/7/2013) ως ωράριο λειτουργίας 08:00-15:00.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχαιολογικός χώρος Ακρωτηρίου είναι κλειστός κάθε Δευτέρα.

Στο μεταξύ τον αρχαιολογικό χώρο Ακρωτηρίου επισκέφθηκε, το Σάββατο το μεσημέρι, ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και ξεναγήθηκε από τον διευθυντή της ανασκαφής, καθηγητή κ. Χρίστο Ντούμα.

Ενημέρωση 26 Ιουλίου 2013
Η σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού έχει πλέον ενημερωθεί και αναφέρει το σωστό ωράριο λετουργίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη