Μεταπτυχιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε.), διοργανώνει από φέτος το Νοέμβριο τη 2η Σειρά Κυκλάδων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).

Αποτελεί δε το πλέον επιτυχημένο και αποδεκτό από την ελληνική αγορά πρόγραμμα του είδους του, καθώς, στα 23 χρόνια διεξαγωγής του, έχουν αποφοιτήσει περισσότερα από 3.700 στελέχη, τα οποία απολαμβάνουν επιτυχημένες καριέρες στο χώρο των επιχειρήσεων.

Η έναρξη της 2ης Σειράς Κυκλάδων θα γίνει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012. Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην ελληνική γλώσσα, δύο διήμερα ανά μήνα (Παρασκευή 17:00-21:30 και Σάββατο 08:30-15:30), ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το Μάιο του 2014.

Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται τόσο στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο –μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα– όσο και στο διδακτικό προσωπικό που αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους Managers, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο website του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ή να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου στη Σύρο (υπεύθυνος κ. Δημήτρης Χαμεζόπουλος, τηλ. 22810 82346, εσωτ. 105) και στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη (τηλ. 2286025788) & Μήλο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη