RED BULL ART OF MOTION: Μετράμε αντίστροφα!

Απομένουν 30 μέρες ακριβώς μέχρι η φυσική πίστα της Καλντέρας να φιλοξενήσει τη διεθνή αφρόκρεμα του freerunning. Το Red Bull Art of Motion για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια προσγειώνεται στη Σαντορίνη στις 04 Οκτωβρίου 2014 στις 16:00 και πλέον όλα είναι έτοιμα για το εντυπωσιακό υπερθέαμα.

Η «Τέχνη της Φυγής», όπως θα μπορούσε να μεταφρασθεί στα Ελληνικά το freerunning, αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο στο εντυπωσιακό σκηνικό της Σαντορίνης όπου τα τολμηρά άλματα, τα tricks, οι αναρριχήσεις και τα drops βρίσκουν την φανταστικότερη έκφρασή τους.

Οι κριτές του Red Bull Art of Motion επέλεξαν τους 3 καλύτερους άντρες και τις 3 καλύτερες γυναίκες από τις 150 υποψηφιότητες που ανέβασαν διαδικτυακά τα βίντεό τους για τον online προκριματικό. Αυτοί οι 6 αθλητές θα διαγωνιστούν εναντίον των Top 8 του 2013, που έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα, αλλά και 4 ακόμη freerunners οι οποίοι θα εξασφαλίσουν μια θέση στον ανοιχτό προς όλους προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη.

Φέτος για πρώτη φορά η τελική 18αδα των αθλητών θα διαγωνιστεί σε 3 runs των 6 αθλητών, από τους οποίους οι 2 καλύτεροι του κάθε run θα περάσουν στον μεγάλο τελικό των Top 6. Εκτός από τους νικητές του βάθρου, ο αθλητής που θα καταπλήξει τα πλήθη και θα δώσει τον πλέον … Restart εαυτό του θα βραβευθεί με το Best Trick Award by CU. Τα runs των αθλητών θα βαθμολογήσουν οι εξής κριτές με βάση τα ακόλουθα: Kie Willis (GBR)- εκτέλεση, Sergio Cora (ESP) – ροή, Anan Anwar (ΤHA) – δημιουργικότητα, Victor Lopez (USA) – δυσκολία. Επικεφαλής των κριτών θα είναι ο Patrick Morawetz (AUT).

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα μεταδώσει ζωντανά το απίστευτο θέαμα ενώ την ίδια στιγμή εντυπωσιακές εικόνες θα κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από: www.redbullartofmotion.com, Red Bull TV, Xbox 360, AppleTV και Samsung Smart TV.

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη