21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα Δημάρχου για την έκτακτη κατάσταση

Share

Θηραίες και Θηραίοι,

Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου μία βλάβη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στον Μονόλιθο, προκάλεσε γενικευμένη διακοπή ρεύματος και δημιούργησε μια έκτακτη κατάσταση στο νησί μας.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Θήρας προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κινητοποίησε τόσο τον κρατικό μηχανισμό όσο και τις υπηρεσίες του, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να συνεχιστεί η ομαλότητα και η φυσιολογική ζωή του τόπου μας.

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών και η καλή λειτουργία των μονάδων υγείας του νησιού.

Ήδη η Πολιτεία ανταποκρίθηκε άμεσα και αποστέλλει στο νησί μας δύο πλοία ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού και το επιβατικό πλοίο HORIZON, φορτωμένα με ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και άλλον εξοπλισμό προκειμένου να αναπληρώσουν τα κατεστρεμμένα μηχανήματα άμεσα. Τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται τα πλοία στη Σαντορίνη.

Την ίδια στιγμή το προσωπικό της ΔΕΗ καταβάλλει τιτάνιες προσπάθειες ώστε οι εναπομείνασες μονάδες, εκ περιτροπής να εξασφαλίσουν ηλεκτροδότηση σε όλα τα χωριά της Θήρας και της Θηρασίας.

Φίλες και φίλοι, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή εμείς οι Σαντορινιοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα, δίνοντας προτεραιότητα στους επισκέπτες μας, με την άριστη φιλοξενία μας και την ικανοποίηση των αναγκών των χιλιάδων επισκεπτών μας, προασπίζοντας το συμφέρον και την παράδοση του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Θήρας
Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη