Travelotopos & easyBoat: Μία ακόμα νέα γέφυρα με πολλές δυνατότητες

Τη συνεργασία της με το easyBoat, μέλος του γνωστού ομίλου easyGroup, ανακοίνωσε η Travelotopos. Πρόκειται για μια συνεργασία που ανοίγει ένα ακόμα online κανάλι πωλήσεων για τους χρήστες της Travelotopos, καθώς η ολοκληρωμένη ενσωμάτωση μέσω API επιτρέπει την αυτόματη και ολοκληρωμένη διανομή των προϊόντων στην easyBoat.

Στον κατάλογο του easyBoat βρίσκονται περισσότερα από 25.000 σκάφη σε όλο τον κόσμο: ιστιοπλοϊκά, αλιευτικά, γκουλέτες, γιοτ και καταμαράν, με μια ποικιλία επιλογών που είναι μοναδική στον κλάδο.

Το easyBoat ιδρύθηκε από τους ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίες, κ. Νάστο και κ. Λάλαγκο και αποτελεί μια φρέσκια και τεχνολογικά προηγμένη επιχείρηση με την οποία συνδέεται η Travelotopos.

“Αυτή η ενσωμάτωση ανήκει στο Travelotopos Channel Manager, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για διπλές κρατήσεις ή μη συγχρονισμό δεδομένων προϊόντων. Σας καλύπτουμε πλήρως και πάλι”, αναφέρει η ομάδα της Travelotopos, σημειώνοντας πως ο τύπος υπηρεσιών για τις οποίες ενδιαφέρεται κυρίως το easyBoat είναι τα περιηγητικά ταξίδια με σκάφος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο sales@travelotopos.com ή στο https://travelotopos.com.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη