20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διακήρυξη για μίσθωση χώρων στάθμευσης

Share

Ο Δήμος Θήρας θα προβεί σε μειοδοτική δημοπρασία μίσθωσης ακινήτων, που θα χρησιμοποιηθούν για χώροι στάθμευσης οχημάτων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θήρας με τους εξής όρους:

Άρθρο 1
Η δημοπρασία θα είναι μειοδοτική και θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, σε ημέρα και ώρα που θα καθορισθεί από τον Δήμαρχο.

Άρθρο 2
Τα προς μίσθωση ακίνητα πρέπει να βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ως εξής:

Α. Δημοτική Κοινότητα Φηρών πέντε (5) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.

Β. Τοπική Κοινότητα Ημεροβιγλίου δύο (2) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.

Γ. Τοπική Κοινότητα Βουρβούλου ένα (1) οικόπεδο το οποίο να έχει ελάχιστο εμβαδόν 300 τμ και άνω.

Δ. Δημοτική Κοινότητα Καρτεράδου δύο (2) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.

Ε. Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς τρία (3) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.

ΣΤ. Τοπική Κοινότητα Βόθωνα ένα (1) οικόπεδο το οποίο να έχει ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.

Ζ. Τοπική Κοινότητα Έξω Γωνιάς ένα (1) οικόπεδο το οποίο να έχει ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.

Η. Δημοτική Κοινότητα Επισκοπή Γωνιάς (Καμάρι) δέκα έξι (16) οικόπεδα  τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 100 τμ και άνω.

Θ. Δημοτική Κοινότητα Εμπορείου έξι (6) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 450 τμ και άνω.

Ι. Τοπική Κοινότητα Πύργου δύο (2) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.

Κ. Τοπική Κοινότητα Ακρωτηρίου δύο (2) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω.

Μ. Τοπική Κοινότητα Οίας τρία (3) οικόπεδα τα οποία να έχουν ελάχιστο εμβαδόν 500 τμ και άνω

Άρθρο 3
Τυχόν έξοδα διαμόρφωσης των χώρων θα βαρύνουν αποκλειστικά το Δήμο.

Άρθρο 4
Τρόπος διενέργειας της δημοπρασίας

Διακήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι προσφορές ενδιαφέροντος κατατίθενται στο Δήμο και θα περιλαμβάνουν:
– Αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος
– Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας

Σε περίπτωση που την κυριότητα ακινήτου κατέχουν περισσότεροι του ενός ιδιοκτήτες, μαζί με την οικονομική τους προσφορά πρέπει να καταθέσουν και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 για το ποσοστό κυριότητας επ’ αυτού και για κάθε συγκύριο θα συνταχθεί ξεχωριστό μισθωτήριο συμβόλαιο.

Άρθρο 5
Η μίσθωση θα αρχίζει από της υπογραφής των συμφωνητικών και θα τελειώνει την 30/12/2012 με δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά του Δήμου για ένα έτος επιπλέον.

Η πληρωμή των ενοικίων θα γίνει σε δύο ισόποσες δόσεις η πρώτη το μήνα Αύγουστο και η δεύτερη το μήνα Νοέμβριο κάθε έτους με έκδοση στο όνομα του ιδιοκτήτη του ακινήτου του σχετικού χρηματικού εντάλματος.

Άρθρο 6
Τίμημα  μισθωμάτων:

A. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Φηρών: Ανώτατη τιμή μισθώματος 5,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

B. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Καρτεράδου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Γ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Μεσαριάς: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Δ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Επισκοπής Γωνιάς (Καμάρι): Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Ε. Για οικόπεδα  που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Δημ. Κοινότητας Εμπορείου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως για τα οικόπεδα που βρίσκονται στην περιοχή Περίσσας  και 2,00 € για τα οικόπεδα που βρίσκονται στον οικισμό Εμπορείου .

ΣΤ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Τοπικής  Κοινότητας Οίας: Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Ζ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Τοπικής Κοινότητας Ημεροβιγλίου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Η. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Τοπικής Κοινότητας Βουρβούλου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Θ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Τοπικής Κοινότητας  Πύργου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Ι. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Τοπικής Κοινότητας Βόθωνα: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Κ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Τοπικής Κοινότητας Έξω Γωνιάς: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Λ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Τοπικής  Κοινότητας Μεγαλοχωρίου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 1,50 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Μ. Για οικόπεδα που βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Τοπικής Κοινότητας Ακρωτηρίου: Ανώτατη τιμή μισθώματος 2,00 € ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου ετησίως.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που είναι ιδιοκτήτες ακινήτων κατάλληλων για τον ανωτέρω σκοπό, να υποβάλουν στο Δήμο μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από σήμερα 8/5/2012, έγγραφες προσφορές ενδιαφέροντος.  

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης από το Γραφείο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη