Μουσικό εργαστήριο για την τέχνη της Τζαζ και τη νησιωτική μουσική παράδοση, τον Νοέμβριο στην Κέρκυρα

H Αναπτυξιακή Ιονίων Νήσων (ANION A.A.E O.T.A) μέλος του Δικτύου «ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ» (το οποίο αποτελείται από 11 Αναπτυξιακές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιφέρειες της Ελλάδας), σε συνεργασία με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει στο πλαίσιο της «Δράσης Β5: Δρώμενα Μουσικής στην Κέρκυρα» του έργου, ένα μουσικό εργαστήριο με τίτλο «AQUAJAZZ: Η Τέχνη της Τζαζ και η νησιωτική μουσική παράδοση». Το εν λόγω μουσικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στη Κέρκυρα από τις 10 έως και 14 Νοεμβρίου 2015 με καθηγητές του προγράμματος Τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου και διακεκριμένους προσκεκλημένους καλλιτέχνες και θα περιλαμβάνει μαθήματα, εργαστήρια, δοκιμές και σειρά συναυλιών.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μουσικούς συμβατικών και παραδοσιακών οργάνων και τραγουδιστές/τριες που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στον χώρο της παραδοσιακής νησιωτικής μουσικής των περιφερειών της δράσης (από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, την Κρήτη, τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και του Ιονίου) είτε στον ευρύτερο χώρο της τζαζ και του μουσικού αυτοσχεδιασμού, και ενδιαφέρονται για τη δημιουργική επεξεργασία και την ανάδειξη του μουσικού υλικού της παράδοσής τους σε σύγχρονες μορφές συνθέσεων και αυτοσχεδιασμών της Τζαζ. Η παρακολούθηση της εκδήλωσης του μουσικού εργαστηρίου είναι δωρεάν (διατροφή, διαμονή, μετακίνηση).

Η αναλυτική περιγραφή της δράσης και των μουσικών που θα διδάξουν καθώς και το έντυπο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος (φόρμα καταχώρησης) και του απαιτούμενου μουσικού υλικού για την επιλογή βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΑΝΙΟΝ.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΝΙΟΝ Ειρήνη Κακαρούγκα τηλ. 2661081310/82037, fax. 2661081311 και στο email: info@aqua-jazz.gr.

Η ολοκλήρωση της ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ με την ανάρτηση των σχετικών συνημμένων εγγράφων και μουσικού υλικού θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2015. 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη