Μουσικομαγειρέματα για μικρούς και μεγάλους με τον Ευτύχη Μπλέτσα

Ευτύχης Μπλέτσας

Ο Ευτύχης Μπλέτσας, ένας από τους πιο αγαπητούς τηλεμάγειρες στην ελληνική τηλεόραση (έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή “Η Κουζίνα της Μαμάς”) και θερμός υποστηρικτής της υγιεινής Μεσογειακής κουζίνας, θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή 6/7 στη Σαντορίνη για να παρουσιάσει στο πλαίσιο του συνεδρίου AGRIC 2012 τα Μουσικομαγειρέματα, μια μουσικοθεατρική παράσταση γύρω από τα αγροτικά προϊόντα που παράγουν τα νησιά του Αιγαίου.

Τα Μουσικομαγειρέματα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους και εντάσσονται στις ανοιχτές για το κοινό εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του συνεδρίου που αρχίζουν στις 20:00. Θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της SantoWines, όπου θα διεξαχθεί και το διήμερο διεθνές συνέδριο για τον Φυτογενετικό Πλούτο και την Αγροτική Παράδοση των νησιών του Αιγαίου.

Εκτός των μουσικομαγειρεμάτων, η βραδιά θα περιλαμβάνει επίσης:

– κεντρική ομιλία με θέμα “Επιστροφή στη γη και στις αγροτικές καλλιέργειες” από το Δημήτρη Μιχαηλίδη, Δημοσιογράφο και Τεχνικό Σύμβουλο της ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών)

– συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα “Γαστρονομία και Τουρισμός στην εποχή της κρίσης”

– προβολή ταινίας μικρού μήκους “Νέοι + Παράδοση = Μέλλον” των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου της Οίας

– τιμητική βράβευση

– τον ετήσιο διαγωνισμό τηγανίσματος του καλύτερου τοματοκεφτέ από ντόπιες νοικοκυρές που θα συντονίσει η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου

– προσφορά τοπικών εδεσμάτων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη