“Να περάσουν καλά οι τουρίστες” προτεραιότητα για τη Σαντορίνη

Φωτογραφία: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου

Μια κανονική καλοκαιρινή μέρα η σημερινή (27/6/2015) για τη Σαντορίνη. Χωρίς ουρές στα ΑΤΜ και με τη συνήθη ροή πελατών στα super markets. Οι επισκέπτες του νησιού κατέκλυσαν τις παραλίες καθώς ο καιρός ευνοούσε ένα μπάνιο στη θάλασσα. Τίποτα δεν θυμίζει ότι η χώρα εισέρχεται σε μια περίοδο αστάθειας.

“Να διαχειριστούμε την κατάσταση με σύνεση και ψυχραιμία. Άλλωστε ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος” δήλωσε στο ατλαντίς ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος

Ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου κ. Νίκος Νομικός μας είπε: “Ο επισκέπτης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στη διάρκεια της διαμονής του στο νησί μας. Η Σαντορίνη είναι ένας μικρός φιλόξενος τόπος όπου συνεχώς επικρατούν συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους. Οι επαγγελματίες του νησιού είναι πρόθυμοι να διευκολύνουν τους τουρίστες σε κάθε τυχόν πρόβλημα που θα προκύψει λόγω της έκτακτης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί”.

“Να φροντίσουμε την καλή εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών που βρίσκονται στη Σαντορίνη καθώς και εκείνων που θα έρθουν τις επόμενες μέρες” μας δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μανώλης Καραμολέγκος και συνέχισε λέγοντας “Οι επισκέπτες μας είναι το κεφάλαιό μας για το μέλλον και πρέπει να το προστατεύσουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο”.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη