Εκμίσθωση επιβατηγών σκαφών: Νέα δραστηριότητα της Ένωσης Λεμβούχων

boatmen_union_200x200H Ένωση Λεμβούχων Θήρας σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την έναρξη της νέας της δραστηριότητας που αφορά στην Eκμίσθωση Επιβατηγών Σκαφών (Passenger Vessels Chartering) από τη Σαντορίνη προς τα νησιά: Mύκονο, Μήλο, Ίο, Φολέγανδρο, Ανάφη, Κουφονήσια, Αμοργό, Σίκινο.

Η Ένωση Λεμβούχων Θήρας, μία πολυμετοχική εταιρεία, δραστηριοποιείται, όπως είναι γνωστό, 70 χρόνια στις λεμβουχικές ναυτικές υπηρεσίες στο νησί της Σαντορίνης. Η υποδομή που διαθέτει από πλευράς επάρκειας σκαφών και επιπέδου εκπαίδευσης των πληρωμάτων βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, με μεγάλη εμπειρία, ώστε να εξασφαλίζονται όλοι οι όροι και οι παράγοντες που έχουν σχέση με την ταχύτητα, την άνεση και την ασφάλεια μεταφοράς των επιβατών. Για αυτούς τους λόγους επί τόσα χρόνια δεν έχουν συμβεί περιστατικά (ατυχήματα) παρά τις ιδιαιτερότητες του νησιού.

Αρχικά τρία σκάφη θα διατεθούν για αυτή τη νέα δραστηριότητα. Ο Κάπταιν-Κούλης, (σκάφος αφιερωμένο σ έναν ιστορικό Καπετάνιο της Ελληνικής Ναυτιλίας), ο Γαρμπής (εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο στη Σαντορίνη,  στο καρνάγιο της Ένωσης) και ο Ορφέας (σκάφος αφιερωμένο στην μυθολογική θρησκευτική – μουσική ιστορία της Ελλάδας ). Στη συνέχεια θα προστεθεί και ένα ακόμα σκάφος που αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η κατασκευή του.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.santorinicruises.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη