Νέα εμφάνιση για το Facebook

Τις αλλαγές που επέρχονται στην εμφάνιση του Facebook παρουσίασε, σε ειδική εκδήλωση, ο ιδρυτής του Mark Zuckerberg. Οι αλλαγές αφορούν σε όλο το φάσμα των εφαρμογών είτε πρόκειται για σταθερούς υπολογιστές είτε φορητές συσκευές.

Στόχος αυτών των αλλαγών είναι “να δώσουμε στους χρήστες μας την καλύτερη προσωπική εφημερίδα στον κόσμο”, δήλωσε ο Mark Zuckerberg.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στη ροή ειδήσεων, το γνωστό “News Feed”, της κεντρικής σελίδας του Facebook, που πλέον θα χωρίζεται σε κατηγορίες, όπως “μουσική”, “φωτογραφίες”, “βίντεο” και “νέες δημοσιεύσεις”.

Η νέα μορφή περιλαμβάνει περισσότερες και μεγαλύτερες φωτογραφίες και βίντεο, κάτι που θα πρέπει να αναμένεται και για τις διαφημίσεις. Δημοσιεύσεις στον ξένο τύπο αναφέρουν ότι ο νέος σχεδιασμός σκοπεύει και στο να αυξηθούν τα έσοδα από διαφημίσεις και από την προώθηση σελίδων μέσω των likes.

Ο νέος σχεδιασμός θα είναι σταδιακά διαθέσιμος τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση facebook.com/newsfeed για να δείτε το νέο News Feed.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη