Νέα μεταγραφή στον ΑΟ Θήρας

varoudakiΤην έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Δάφνη Βαρουδάκη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε σήμερα (29/6/14) ο ΑΟ Θήρας.

Η 20χρονη και ύψους 1,81 μ. αθλήτρια αγωνίζεται ως ακραία. Είναι από τις πιο ελπιδοφόρες Ελληνίδες αθλήτριες και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει προλάβει ήδη να κατακτήσει δύο φορές την πρώτη θέση και άλλες δύο την δεύτερη θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα νεανίδων και κορασίδων με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς. Έχει αγωνιστεί επίσης για τέσσερα χρόνια στις εθνικές ομάδες κορασίδων και νεανίδων. Την περίοδο 2011-2012 κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα Α1 με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς ενώ την περίοδο 2012-2014 αγωνίστηκε στο Μαρκόπουλο.

Η Δάφνη Βαρουδάκη εκτός από τις αθλητικές της ικανότητες έχει και τα στοιχεία ενός συγκροτημένου χαρακτήρα, γεγονός που συνάδει απόλυτα με το πνεύμα και τη νοοτροπία που επιδιώκει να χτίσει η προπονήτρια Ελένη Μεμετζή στην ομάδα του νησιού που την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην Α1 κατηγορία.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη