Νέα μετάλλια για τον Ήφαιστο

Η αποστολή του Ηφαίστου στα Δήλεια 2015

Επιτυχιών συνέχεια για τον Αθλητικό Σύλλογο Σαντορίνης “Ήφαιστος”, καθώς επέστρεψε από τους αγώνες στίβου Δήλεια 2015 στη Μύκονο με πέντε μετάλλια. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στο Δημοτικό στάδιο της Μυκόνου, για τις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 350 αθλητές από όλες τις Κυκλάδες, αλλά και από συλλόγους των Αθηνών όπως Πανελλήνιος Γ.Σ,  Χολαργός και η Φιλοθέη.

Ο Ήφαιστος συμμετείχε με επτά αθλήτριες (Καρουάνου Γεωργία, Ντίνου Ειρήνη, Δεσποινίδη Δέσποινα, Ξαγοράρη Ειριάννα, Ξαγοράρη Αγγελική, Καρουάνου Νεφέλη και Παπαδοπούλου Ειρήνη) και δέκα αθλητές (Ξαγοράρης Μανώλης, Καρουάνος Σπύρος, Καραμολέγκος Σταύρος, Φύτρος Γιώργος, Φύτρος Κωνσταντίνος, Σαλπιγκτής Σάββας Παπαδόπουλος Βασίλης, Καφούρος Στέφανος, Καφούρος Μανώλης και Ρούσσης Αθανάσιος), οι οποίοι με τις οδηγίες του προπονητή τους Τάσου Χατζηαδαμίδη, σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις και έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της Σαντορίνης στους αγώνες.

Μετάλλια κατέκτησαν οι παρακάτω αθλητές:

– O Καρουάνος Σπύρος χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα με επίδοση 10,67μ στην κατηγορία παμπαίδων Β’
– Η Καρουάνου Γεωργία χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 60 μέτρων στην κατηγορία παγκορασίδων Β’
– Ο Παπαδόπουλος Βασίλης χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 600 μέτρων και  στην κατηγορία παμπαίδων Β’
– Ο Φύτρος Κωνσταντίνος χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 600 μέτρων και στην κατηγορία παμπαίδων μίνι
– Χάλκινο Μετάλλιο πήρε και η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4×60 με τους αθλητές Ξαγοράρη Μανώλη, Φύτρο Γιώργο, Καρουάνο Σπύρο και Καραμολέγκο Σταύρο.

Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για τις νέες επιτυχίες τους και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την υποστήριξή τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη