Νέα περίοδος, νέο όνομα: Atlantea

Στη νέα περίοδο, που ήδη ξεκίνησε, θα μας βρίσκετε πλέον με το νέο μας όνομα  Atlantea

Atlantea_logo_660x372_borderΈχοντας συμπληρώσει ήδη τέσσερα χρόνια παρουσίας στα ειδησεογραφικά δεδομένα της Σαντορίνης, το ατλαντίς μεγαλώνει, ωριμάζει και άλλάξε όνομα: Atlantea

Ήδη πραγματοποιήθηκαν μια σειρά αναβαθμίσεις και αλλαγές τεχνικής φύσης και θα ακολουθήσουν και άλλες, ώστε να μπορεί να υποστηριχθεί η διεύρυνση των θεματικών ενοτήτων που θα περιλαμβάνει πολύ σύντομα ο ενημερωτικός μας ιστότοπος. Η διαδικασία για την αλλαγή του ονόματος επίσης ολοκληρώθηκε.

Η Σαντορίνη και το Νότιο Αιγαίο θα έχουν προτεραιότητα στις ειδήσεις μας. Το περιεχόμενο θα εμπλουτισθεί με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος που θα αφορούν στον πολιτισμό, στην επιστήμη και στην τεχνολογία, στο περιβάλλον, στην υγεία, στο κρασί και στο φαγητό, στην άθληση, στη μόδα, στα ταξίδια κ.ά.

Το καθημερινό newsletter το λαμβάνετε πλέον από την διεύθυνση news@atlantea.news. Παρακαλούμε ενημερώστε, αν χρειάζεται, το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση των email/spam filters.

Η νέα διεύθυνση του ενημερωτικού μας ιστότοπου είναι www.atlantea.news. Η παλιά μας διεύθυνση (atlantis-santorini.net) παραμένει ενεργή και ανακατευθύνεται στην καινούρια.

Ελπίζουμε στα νέα μας βήματα να συνεχίσουμε να σας έχουμε κοντά μας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη