Νέα προσωρινή αποκατάσταση του οδοστρώματος στον δρόμο Καρτεράδου Μεσαριάς

Νεά αποκατάσταση του οδοστρώματος στην περιοχή του Καρτεράδου θα επιχειρηθεί το Σαββατοκύριακο.

Όπως είναι γνωστό μετά τα εκτεταμένα έργα αποχέτευσης ομβρίων και δικτύου ύδρευσης, που έγιναν στο δρόμο από Καρτεράδο προς Μεσαριά, το οδόστρωμα δεν έχει αποκατασταθεί με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται αυτοκίνητα και οδηγοί.

Οι πιέσεις που ασκούνται στη ΔΕΥΑΘ και στο Δήμο για αποκατάσταση του οδοστρώματος οδήγησαν σε μια προσωρινή λύση η οποία μέσα σε λίγες μέρες αποδείχθηκε μη αποτελεσματική με αποτέλεσμα οι συνθήκες διέλευσης να γίνουν ακόμα χειρότερες.

Σε μία νέα απόπειρα κατευνασμού των πιέσεων ο Δήμος Θήρας ανακοίνωσε ότι θα “γίνει νέα προσωρινή αποκατάσταση του οδοστρώματος στον επαρχιακό δρόμο Καρτεράδου Μεσαριάς (από το πρώτο βενζινάδικο Μπαφέτης έως το Νεκροταφείο Ταξιάρχης βενζινάδικο SHELL” και ότι αυτό “το τμήμα της επαρχιακής οδού θα παραμείνει κλειστό από το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 το πρωί έως και την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 το πρωί” ενώ “η κίνηση των οχημάτων μπορεί να γίνεται από την ευθεία Φηρών – Πύργου και από την οδό εντός του χωριού Καρτεράδος”.

Είναι γνωστό σε όλους ότι με τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής δεν είναι δυνατή η διάστρωση ασφάλτου. Είναι επίσης κοινά αποδεκτό ότι το έργο έπρεπε να γίνει και ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων στην περιοχή Βουνίτσος του Καρτεράδου. Άλλωστε εναλλακτική διαδρομή υπάρχει, χωρίς λακούβες και προβλήματα και όσοι δεν θα ήθελαν να ταλαιπωρούνται θα μπορούσαν να την επιλέξουν διαθέτοντας λίγο παραπάνω χρόνο.

Θα μπορούσε ο Δήμος/ΔΕΥΑΘ, με κατάλληλες πινακίδες, να προειδοποιεί για τα προβλήματα στο οδόστρωμα και να υποδεικνύει την εναλλακτική διαδρομή. Είναι βέβαιο ότι και τα παράπονα θα περιορισθούν και οι οδηγοί δεν θα ταλαιπωρούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη