Νέες διακρίσεις για Λέοντες και Πανιώνιο στο Tae Kwon Do

Με νέες διακρίσεις επέστρεψαν οι αποστολές των Λεόντων και του Πανιωνίου από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) την περασμένη εβδομάδα στη Χαλκίδα.

Η αποστολή των Λεόντων

Στην 11μελή αποστολή των Λεόντων συμμετείχαν οι: Αλεφραγκή Νικολέτα, Ζώτος Ιωάννης, Γαβρίλης Ανδρέας, Καντζέλης Ηλίας, Καφιέρης  Πέτρος, Πελεκάνος Ιωάννης, Τσέλα Ευάγγελος, Μιχαηλίδου Μπαρακάτ Αμαρυλλίς, Μπούρα Αγάπη, Φύτρου Εύα και Πελεκάνου Νόνη. Η Αλεφραγκή προσέθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή της, κατακτώντας το αργυρό μετά από τέσσερις αγώνες. Οι υπόλοιποι αθλητές -μεταξύ αυτών και η νέα γενιά των Λεόντων, 11-13 ετών- αγωνίστηκαν με πάθος, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες για την μετέπειτα πορεία τους.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι ο ΑΣ Λέοντες Σαντορίνης, έχοντας καταγράψει 4ετή πορεία στο αγωνιστικό Tae Kwon Do, βραβεύτηκε από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε. ως 3ος πολυνίκης σύλλογος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων του 2012.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα ο Πανιώνιος συμμετείχε με τους αθλητές του: Δρόσο Αλέξανδρο, Ζώτο Νίκο, Καραμολέγκου Άννα, Καραμολέγκο Γιώργο και Χαμπέου Κωνσταντίνα. Ο Δρόσος κατέκτησε το χάλκινο, μετάλλιο ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αθλητές βρέθηκαν μια ανάσα πριν από τα μετάλλια κατακτώντας τελικά την πέμπτη θέση.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη