Νέες διακρίσεις για τη Σαντορίνη από το TripAdvisor Travelers’ Choice 2012

Την πρώτη θέση ανάμεσα σε άλλους ελληνικούς προορισμούς απέσπασε η Σαντορίνη, χάρη στους επισκέπτες του δημοφιλούς website TripAdvisor στο πλαίσιο της ψηφοφορίας για τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως.  Τη λίστα συμπληρώνουν με σειρά κατάταξης η Αθήνα, η Μύκονος, η Κρήτη, η Ρόδος, η Νάξος, η Πάρος, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά και η Ήπειρος.

Σημαντική διάκριση αποτελεί επίσης η 19η θέση ανάμεσα στους 25 πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη που κατέλαβε η Σαντορίνη αποτελώντας μάλιστα τη μοναδική ελληνική εκπροσώπηση στη λίστα.

Συντριπτική σαντορινιά παρουσία έχουμε και στον κατάλογο των 25 καλύτερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα όπου φιγουράρουν 9 ξενοδοχεία του νησιού (Anastasis Apartments, Astra Suites, Ikies Traditional Houses, Anassa Deluxe Suites, Kapari Natural Resort, Santorini Princess, Grace Santorini, Altana Traditional Houses και San Antonio Suites). Τον κατάλογο συμπληρώνουν 5 ξενοδοχεία από τη Μύκονο, 3 από τη Ρόδο, 2 από την Αθήνα, την Κρήτη και την Κεφαλονιά, και 1 από την Πάρο και τη Χαλκιδική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη