Νέες επιτυχίες από τους συλλόγους Tae Kwon Do της Σαντορίνης

Νέες σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν οι αθλητικοί σύλλογοι tae kwon do της Σαντορίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για άνδρες και γυναίκες που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, στις 2-3 Απριλίου 2016, με την συμμετοχή 116 συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Οι Λέοντες επέστρεψαν με ένα χρυσό μετάλλιο και πρόκριση στην εθνική ομάδα, ενώ η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με ένα χάλκινο.

leontes_xalkidaΑπό τον Αθλητικό Σύλλογο Σαντορίνης Λέοντες συμμετείχαν δύο αθλητές και μία αθλήτρια, ως εξής:
– Νικόλαος Τζέλλος, ο οποίος κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία έως 80 kgr, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα. Ο αθλητής θα συμμετάσχει τον προσεχή Μάιο και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Montreux της Ελβετίας.
– Νικολέτα Αλεφραγκή, η οποία μπήκε στην οκτάδα στην επίσης ολυμπιακή κατηγορία έως 57 kgr με δύο συναρπαστικούς αγώνες.
– Κλεάνθης Τζέλλος, με πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση, σημειώνοντας νίκη στον πρώτο αγώνα και ήττα στον δεύτερο.

aes_xalkidaΓια την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, ο μέχρι πρότινος έφηβος, Κωνσταντίνος Φωκάς, κατάφερε στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία των ανδρών να εμπλουτίσει τη συλλογή μεταλλίων του κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα -63 kgr. Ο αθλητής Νικόλαος Ζώτος (χάλκινος πανελληνιονίκης στους νέους) έλαβε επίσης μέρος στους αγώνες, ωστόσο ο τραυματισμός του τον εμπόδισε να συνεχίσει.

Με ανακοινώσεις τους οι δύο σύλλογοι συγχαίρουν τους αθλητές τους και τους προπονητές, Ιωάννη Ζαρκάδα για τους Λέοντες και Μαρία Τσουκνίδου για την ΑΕΣ, για τις επιδόσεις και τις επιτυχίες τους.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη