Με 15 μετάλλια επέστρεφαν στη Σαντορίνη οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ηφαίστου από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ν. Κυκλάδων που έγινε στη Νάξο στις 6 Μαΐου 2017. Η ομάδα κατάκτησε την 3η θέση μεταξύ των άλλων ομάδων των Κυκλάδων.

Ο Ήφαιστος συμμετείχε με 10 αθλητές και αθλήτριες και εκτός των 15 μεταλλίων, κατάφερε να εξασφαλίσει και 7 προκρίσεις για τους Πανελλήνιους Αγώνες στίβου που θα γίνουν στη Χαλκίδα.

Συνοπτικά οι επιτυχίες των αθλητών έχουν ως εξής:
1. Καρουάνος Σπύρος 1η θέση στη σφαίρα
2. Καραμολέγκος Σταύρος 1η θέση στα 80 μ.
3. Τσοβάρας Δημήτρης 3η θέση στο ύψος
4. Φύτρος Γιώργος 3η θέση στα 80 μ.
5. Δεσποινίδη Δέσποινα 3η θέση στα 80 μ.
6. Χάλαρη Αναστασία 1η θέση στη σφαίρα
7. Σαλπιγκτής Σάββας 2η θέση στα 3000 μ.
8. Καρουάνου Γεωργία 6η θέση στα 150 μ.
9. Φύτρος Κωνσταντίνος 6η θέση στα 1000 μ.
10. Μπουντώλα Ρουσάνθη 6η στη σφαίρα


Οι αθλητές Καρουάνος Σπύρος, Καραμολέγκος Σταύρος, Τσοβάρας Δημήτρης, Φύτρος Γιώργος και οι αθλήτριες Δεσποινίδη Δέσποινα, Καρουάνου Γεωργία, Χάλαρη Αναστασία έπιασαν το υψηλό όριο εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους αγώνες.

Στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, οι αθλητές Φύτρος Γιώργος, Τσοβάρας Δημήτρης, Καρουάνος Σπύρος, Καραμολέγκος Σταύρος κατέκτησαν την 1η θέση, εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου. Οι αθλήτριες Δεσποινίδη Δέσποινα, Μπουντώλα Ρουσάνθη, Χάλαρη Αναστασία, Καρουάνου Γεωργία κατέκτησαν την 3η θέση.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ήφαιστος, με ανακοίνωσή του, συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες τους και τη μεγάλη προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου.

Print Friendly, PDF & Email