Νέες επιτυχίες της ΑΕΣ στο Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης και το τμήμα του Tae Kwon Do συμμετείχε στο Α’ Πανελλήνιο Κύπελλο στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στις 4-6/12 με 9 αθλητές (συνολική συμμετοχή 2300 αθλητών) με τους: Γιώργο Ζήκα, Νικόλαο Ζώτο, Γιώργο Καραμολεγκο, Κωνσταντίνα Χαμπέου, Κωνσταντίνο Φωκά, καθώς και με τους Αθανασία Αρβανίτη, Βαγγέλη Αργυρό, Άννα-Μαρία Κουτουλακη και Ηλέκτρα Φρεντζά Κόντου που συμμετείχαν για πρώτη φορά

Μετά από 4 δυνατούς αγώνες η Κωνσταντίνα Χαμπέου κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Ζήκας, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Πολύ καλή εμφάνιση είχαν επίσης οι αθλητές Νικόλαος Ζώτος και Κωνσταντίνος Φωκάς, του οποίου οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να συνεχίσει. Τέλος, η Αθανασία Αρβανίτη κατετάγη πέμπτη στην κατηγορία της.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο και η έφορος του τμήματος κα Μάινα Μαργαρίτα συγχαίρει τους αθλητές για την άψογη εμφάνιση και την προπονήτρια κα Μαρία Τσουκνίδου για την πολύ καλή δουλειά που κανει με τους αθλητές, εντός και εκτός γηπέδου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη