Νέες κατηγορίες εισιτηρίων GoLight και Flex από την Aegean

Απαντώντας στην ανάγκη για ακόμη χαμηλότερους ναύλους και μεγαλύτερη ευελιξία, η Aegean έχει εισάγει δυο νέες κατηγορίες εισιτηρίων για τους επιβάτες της οικονομικής θέσης, τις GoLight και Flex. Οι δυο αυτές νέες κατηγορίες που προσφέρονται παράλληλα, είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν στον επιβάτη την ευελιξία να επιλέγει το είδος του εισιτηρίου του με βάση τις προσωπικές του ανάγκες. Συγκεκριμένα:

    1. Εισιτήρια GoLight: Οι επιβάτες που ταξιδεύουν μόνο με μία χειραποσκευή έως 8 κιλά μπορούν να βρουν εισιτήρια από 24 ευρώ για πτήσεις εσωτερικού (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα).
    2. Εισιτήρια Flex: Δίνεται η δυνατότητα για ευέλικτο προγραμματισμό ταξιδιού, αφού μπορούν να γίνουν απεριόριστες αλλαγές χωρίς χρέωση αλλαγής εισιτηρίου (rebooking fee). Οι επιβάτες μπορούν χωρίς χρέωση να μεταφέρουν μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή έως 23 κιλά. Τα ταξίδια εσωτερικού ξεκινούν από 59 ευρώ (απλή μετάβαση, με όλους τους φόρους προς Αθήνα).

Όποια κατηγορία εισιτηρίου κι αν επιλέξει κανείς, σε περίπτωση που χρειαστεί επιπλέον αποσκευή, μπορεί να την αγοράσει από το website ή το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας, ή και από ταξιδιωτικά γραφεία με έκπτωση προαγοράς.

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη