Νέες στολές για την Aegean

Από την 1η Απριλίου 2015, τα Μέλη Θαλάμου Διακυβέρνησης Αεροσκαφών, τα Μέλη Πληρώματος Θαλάμου Επιβατών, καθώς και το Προσωπικό Εξυπηρέτησης Εδάφους Αεροδρομίων της Aegean υποδέχονται τους επιβάτες με τις νέες τους στολές, διατηρώντας την παράδοση της εταιρίας στην αισθητική και την ελληνικότητα και ανανεώνοντας ταυτόχρονα την παρουσία της εταιρείας εντός και εκτός πτήσεων

Οι νέες στολές της AEGEAN είναι σχεδιασμένες από την διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σοφία Κοκοσαλάκη. Τα σχέδια των νέων στολών συνδυάζουν την ελληνικότητα που προάγει η Aegean, καθώς και την αγάπη της σχεδιάστριας για την Ελλάδα, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την ίδια σε κάθε της δημιουργία. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, τη δουλειά της την καθοδηγούν οι αρχές του ελληνικού κλασικισμού: η αναζήτηση ισορροπίας και οικονομίας στις γραμμές και η διαχρονικότητα. Την ίδια αρχή εφάρμοσε η Σοφία Κοκοσαλάκη όχι μόνο στο φόρεμα που σχεδίασε για τις αεροσυνοδούς της AEGEAN αλλά και στα ρούχα των πιλότων, φροντιστών καθώς και του προσωπικού εξυπηρέτησης στα αεροδρόμια.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε σχετικά, «Η ελληνικότητα της εταιρείας, μας ωθεί πάντα στο να προάγουμε και να προβάλουμε το έργο εκείνων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με τη Σοφία Κοκοσαλάκη και τη νέα δυναμική που φέρνει στην εικόνα μας, δημιουργώντας τις καινούριες στολές των ανθρώπων μας».


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη