Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά στη Σαντορίνη

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου, συνελήφθησαν προχθές (16/9/2013) στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 48χρονος και μια 46χρονη κατηγορούμενοι για πώληση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον σε βάρος της 46χρονης εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις, μια του Πταισματοδικείου Αθηνών και μια του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου.

Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διακίνησης και διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του ΑΤ Θήρας που διερευνούσαν υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών εμφανίστηκαν ως αγοραστές σε προκαθορισμένο ραντεβού με τους συλληφθέντες οι οποίοι τους πούλησαν έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ τις ακόλουθες ναρκωτικές ουσίες:

– Ηρωίνη βάρους 139,3 γραμμαρίων
– Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 38,3 γραμμαρίων

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχεθήκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό των 4.200 ευρώ από τα οποία τα 2.000 ήταν προσημειωμένα και χρησιμοποιήθηκαν για την αγοραπωλησία και ένα κινητό τηλέφωνο μαζί με ένα βιβλιάριο στο οποίο αναγραφόταν ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη