Νέο εικαστικό εργαστήριο για παιδιά στο SAF

land_artTo 6ο και τελευταίο εργαστήρι εικαστικών για παιδιά που διοργανώνει το Εργοστάστιο Τεχνών Σαντορίνης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, ώρα 10:30-12:30 και θα έχει θέμα “Ανακαλύπτοντας την Τέχνη της Γης στην παραλία της Βλυχάδας”.

Αυτή τη φορά το εργαστήρι θα ταξιδέψει στην ιστορία της Land Art, δηλαδή στην Τέχνη της Γης. Με ταξιδευτές και συνοδοιπόρους τα παιδιά της Σαντορίνης θα γίνει γνωριμία με τους καλλιτέχνες που έδωσαν πνοή στον φυσικό κόσμο που μας περιβάλλει. Στο πρώτο μέρος τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από προβολή slides, να έρθουν σε επαφή με έργα καλλιτεχνών της Land Art όπως οι: Smithson, Long, Christo, Burri, Bosslet κ.α. Στη συνέχεια τα παιδιά του εργαστηρίου θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο συλλογικό έργο τέχνης, με ποικιλία φυσικών υλικών της θηραϊκής γης, στην παραλία της Βλυχάδας.

Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου εργαστηρίου είναι απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον ενός γονέα (ή συνοδού), δεδομένου ότι το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην παραλία. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους καπέλο, αντιηλιακό, τσουγκράνα και φτυάρι άμμου.

Συντελεστές: Ελένη Παλλέ, Λυδία Καραγιαννίδη, Ισμήνη Χαντζή, Πωλίνα Γιωλτζόγλου, Μαρία Καβαλιέρη, Αννα Βογανάτση

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και εξασφαλίζεται με την έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2286085141, 6971828108, ώρες 10:00-16:00, εκτός Δευτέρας. Εως 15 παιδιά ανά τμήμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη