Νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο για το κρασί και τα τοπικά προϊόντα την Πέμπτη

To δεύτερο της σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων για επαγγελματίες στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη” θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι. Το θέμα είναι “Το Κρασί και τα Τοπικά Προϊόντα της Σαντορίνης στη Σύγχρονη Εστίαση” και ο Δήμος Θήρας προσκαλεί τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας, καθώς και άλλων ενδιαφερομένων επιχειρήσεων, να το παρακολουθήσουν.

Στόχος είναι η επίτευξη του βέλτιστου χειρισμού και παρουσίασης του κρασιού και των λοιπών τοπικών προϊόντων, η οποία επιδιώκεται μέσω της πρωτοβουλίας “2013 Έτος Γαστρονομίας στη Σαντορίνη”.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της θηραϊκής αγροτικής παραγωγής, η μεταποιητική δραστηριότητα στη Σαντορίνη και προτάσεις για τη βέλτιστη ανάδειξη και αξιοποίηση των προϊόντων. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι περίπου 3 ώρες, με ένα διάλειμμα και δίνεται χρόνος για διατύπωση ερωτημάτων και παροχή διευκρινίσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Με τη λήξη των σεμιναρίων δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να εξασφαλίσετε μία από τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει για το σεμινάριο της Πέμπτης, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Αγγελική Γεωργαντοπούλου στα τηλέφωνα 2286360183, 2286360600 ή στο email: santorini2013(at)1353.syzefxis.gov.gr

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη