Νέο κατάστημα Porcelana στη Σαντορίνη

Άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα Porcelana στο Μεγαλοχώρι

Η αλυσίδα καταστημάτων Porcelana συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση με ένα κατάστημα που ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις, καθώς φέρνει την εταιρία ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους της Σαντορίνης και των Κυκλάδων, σ’ έναν εξαιρετικό χώρο, που προσδίδει μοναδικά ευχάριστη αγοραστική εμπειρία, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση. Στο νέο κατάστημα, θα βρείτε το γνωστό πρωτοποριακό design και την υψηλή αισθητική σε όλα τα είδη προϊόντων για το πλακάκι και το μπάνιο σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η Porcelana, με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής πλακιδίων στη Βαλένθια της Ισπανίας, Venus και Mapisa, προσφέρει ξεχωριστές λύσεις προσαρμοσμένες στις οικονομικές απαιτήσεις και δυνατότητες του πελάτη. Μέσα από μία τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, αλλά και customized προτάσεων της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, η εταιρία αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο της, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή.

Η Porcelana πιστεύει στην Ελλάδα και το αποδεικνύει με έργα, καθώς μετά την Σαντορίνη ακολουθούν και άλλα νέα καταστήματα τα οποία θα εγκαινιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ανανεωμένο website της Porcelana στο www.porcelana.gr

Porcelana: Μεγαλοχώρι, θέση Ανάληψη | Τηλ. 2286082000

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη