Νέο πρόγραμμα από σήμερα στο Villaggio

Δύο νέες ταινίες κάνουν ποδαρικό για τη νέα χρονιά στο Villaggio όπου από σήμερα Πέμπτη 9/1 ξεκινούν και πάλι οι καθημερινές προβολές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

9-15 Ιανουαρίου 2014
Ώρες έναρξης: 18:00 (Πέμ-Κυρ), 19:00 (Δευ-Τετ)

Κινούμενα Σχέδια | 2013 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 102′

Τις φωνές τους δανείζουν οι: Κώστας Δαρλάσης, Ηλίας Ζερβός, Φοίβος Ριμένας, Χρήστος Συριώτης, Σία Κοσκινά, Πάνος Μουζουράκης

Υπόθεση: Οι μαγικές ικανότητες της νεαρής βασίλισσας Έλσα γίνονται ανεξέλεγκτες και παγώνουν ολόκληρο το βασίλειο της Άρεντελ. Εκείνη αποσύρεται απογοητευμένη στα βουνά, αλλά η αδελφή της Άννα μαζί με τον πωλητή πάγου Κριστόφ και τον ομιλούντα χιονάνθρωπο Όλαφ ξεκινούν να τη βρουν και να λύσουν τα μάγια.

ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ 12

9-15 Ιανουαρίου 2014
Ώρες έναρξης: 20:10 & 22:20 (Πέμ-Κυρ), 21:00 (Δευ-Τετ)

Κωμωδία | Ελληνική παραγωγή | 2013 | Έγχρωμη | Διάρκεια: 107′

Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαλταμπάσης

Με τους: Θανάση Τσαλταμπάση, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Κώστα Βουτσά, Χριστίνα Τσάφου.

Υπόθεση: Ο Ευτύχης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι πραγματικά…άτυχος! Δεν του κάθεται τίποτα. Πάει για το καλό και πάντα, με έναν μαγικό τρόπο, βρίσκεται μπλεγμένος. Επιπροσθέτως δεν μπορεί να βρει γυναίκα και, όπως όλοι μας, δυσκολεύεται να βρει δουλειά. Μία ημέρα, πάνω στην απόγνωσή του, θα συναντήσει έναν άστεγο και θα ακολουθήσει τις συμβουλές του. Ως δια μαγείας θα βρει δουλειά η οποία όμως θα τον οδηγήσει πάνω στον … επικίνδυνα διαπλεκόμενο Δημοσθένη Χατζηνικολή, η γυναίκα του οποίου είναι πρώην συμμαθήτρια του Ευτύχη. Το ζευγάρι θα κάνει ένα πάρτυ για την κόρη του, και εκεί οι μάσκες θα πέσουν… για όλους!

 

 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη