Νέοι πληροφοριακοί χάρτες για τα Φηρά

xartis_fironΝέους τρίπτυχους πληροφοριακούς χάρτες των Φηρών τύπωσε ο Δήμος Θήρας προκειμένου να διευκολύνει την κυκλοφορία των επισκεπτών στην πρωτεύουσα του νησιού.

Στην μία όψη του χάρτη είναι σημειωμένα τα κυριότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (μουσεία, εκκλησίες), καθώς και τα κυριότερα σημεία πρακτικού ενδιαφέροντος (Κέντρο Υγείας, φαρμακεία, τράπεζες, αστυνομία, πάρκινγκ, τουαλέτες κλπ). Επίσης έχουν επισημανθεί οι δρόμοι κυκλοφορίας μονής και διπλής κατεύθυνσης.

Στην άλλη όψη οι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και τις φορητές συσκευές επισκέπτες θα μπορούν να σκανάρουν QR codes και να οδηγηθούν σε websites με πληροφορίες για τα αξιοθέατα ή και σε χάρτες google που δείχνουν πού ακριβώς βρίσκεται το κάθε σημείο.

xartis_firon_cover

Ο χάρτης θα μοιράζεται από το γραφείο πληροφοριών του Δήμου Θήρας και από διάφορες επιχειρήσεις των Φηρών (ξενοδοχεία, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, τουριστικά γραφεία). Σε λίγες ημέρες επίσης ο πληροφοριακός χάρτης θα βρίσκεται τυπωμένος και σε σταθερές ταμπέλες που θα στηθούν στους εφτά χώρους στάθμευσης των Φηρών. Η όλη προσπάθεια γίνεται για να δοθεί η εικόνα της οργάνωσης και να εμπνεύσει σιγουριά στους τουρίστες ότι μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη χωρίς να χρειάζεται να ρωτήσουν για τα βασικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη