28.1 C
Santorini
Δευτέρα, 29 Ιουλίου, 2024

Νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ο Ανδρέας Φιορεντίνος

Share

Με απόφαση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ορίζεται ο Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος από τη Μύκονο, ο οποίος “αναλαμβάνει τα καθήκοντά του φέρνοντας μαζί του πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα του τουρισμού και της διοίκησης”, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ο κος Φιορεντίνος έχει διατελέσει στο παρελθόν Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ (2012-2014), αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, ενώ μέχρι πρότινος ήταν Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια, από τον Αύγουστο του 2019, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ ήταν ο Δημήτρης Φραγκάκης, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Για το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι τον ορισμό του διαδόχου του, χρέη Γενικού Γραμματέα εκτελούσε ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Ζήκος.

Σημειώνουμε ότι σήμερα ανακοινώθηκε αλλαγή και στη Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, όπου επικεφαλής αναλαμβάνει η Βάσια Κουτσούκου, διαδεχόμενη τον Μύρωνα Φλουρή.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη