Νέος κύκλος του Προγράμματος Υποτροφιών Μηχανικών Αεροσκαφών από την Aegean

Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 7 Ιουλίου

Πιστή στη δέσμευσή της για δράσεις που στηρίζουν τη νέα γενιά, ενισχύουν τα επαγγέλματα του κλάδου και δημιουργούν ποιοτικές θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, η Aegean ανακοίνωσε την έναρξη ενός ακόμη νέου κύκλου του Προγράμματος Υποτροφιών Μηχανικών Αεροσκαφών που υλοποιεί, προσκαλώντας νέες και νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στην αεροπορία να δηλώσουν συμμετοχή, έως τις 7 Ιουλίου 2024.

Σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη σχολή μηχανικών της Olympic Air, η Aegean δίνει τη δυνατότητα εκπαίδευσης, για 4η φορά τα τελευταία δύο χρόνια, σε 20 υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να αποκτήσουν πτυχίο μηχανικού συντήρησης αεροσκαφών. Το δυναμικό αυτό πρόγραμμα, διάρκειας δύο ετών, προσφέρει την εκπαίδευση που απαιτείται για την απόκτηση του επαγγελματικού πτυχίου κατηγορίας Β1.1 (Part-66 Aircraft Maintenance License), καθώς και 50% χρηματοδοτούμενη υποτροφία, διασφαλίζοντας παράλληλα άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Οι τρεις αριστούχοι απόφοιτοι θα λάβουν επιπλέον επιβράβευση με επιστροφή 100%, 75% και 50% αντίστοιχα επί της συμμετοχής τους στα δίδακτρα, με βάση τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις και προφορική αξιολόγηση με το πρόγραμμα να ξεκινά τον Οκτώβριο του 2024. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 Ιουλίου 2024 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα της AEGEAN.

Αμέσως μετά την επιτυχή φοίτηση και απόκτηση του πτυχίου τους, οι απόφοιτοι θα ενταχθούν στην οικογένεια της Aegean, για να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην Τεχνική Βάση της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η Aegean, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του κλάδου, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, παρέχοντας πλέον υπηρεσίες βαριάς συντήρησης και προς τρίτους στο νέο Κέντρο Συντήρησης Αεροσκαφών που τις προσεχείς ημέρες ανοίγει τις πόρτες του.

Τα προγράμματα υποτροφιών για πιλότους και μηχανικούς αεροσκαφών που υλοποιούνται από την Aegean από το 2018, έχουν πλέον καθιερωθεί ως ένας πολύτιμος θεσμός του κλάδου στην Ελλάδα, προσφέροντας σε νέους και νέες τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την καριέρα τους στην πολιτική αεροπορία, έναν από τους πλέον δυναμικούς και εξελισσόμενους κλάδους παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τους αναλυτικούς όρους και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Υποτροφιών υπάρχουν διαθέσιμες εδώ. Επικοινωνία μέσω email στο engineerscholarships@aegeanair.com ή τηλεφωνικά στο +30 2103550680 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-15:00).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη