Σαντορίνη: Νέος ναυτικός όμιλος στα σκαριά

istioploia_241120111061Κάλεσμα προς τους φίλους της ιστιοπλοΐας στη Σαντορίνη απευθύνει η ιδρυτική ομάδα του υπό σύσταση νέου ναυτικού ομίλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της:

“Χωρίς να έχουμε όμιλο στο νησί, τα τελευταία 5 χρόνια, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Πόρτο Ράφτη (ΝΑΣΠΟΡ), έρχεται ο δάσκαλος Μηλιώτης Βασίλης με το σκάφος του το Νοέμβριο και παραδίδει εντατικά μαθήματα ιστιοπλοΐας για 15 μέρες. Έχουν δοθεί συνολικά 74 πτυχία ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης. Η χαρά μας είναι μεγάλη που φέτος δύο από τους μαθητές, θα συμμετέχουν στο Ράλλι Αιγαίου.

Νομίζουμε ότι ωρίμασε η σκέψη, να συστήσουμε ναυτικό όμιλο, για εμάς και κυρίως για να αποκτήσουν τα παιδιά μας ναυτική παιδεία. Όσοι θέλετε να πλαισιώσετε αυτήν την προσπάθεια, τηλεφωνήστε μας. Υπεύθυνος για επικοινωνία μαζί σας, μέχρι να εγκριθεί το καταστατικό και να γίνουν εκλογές Αντώνης Καραμολέγκος τηλ: 6944371312.”

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: Αντώνης Καραμολέγκος, Αγγελική Πετρόλια, Ευάγγελος Ζώρζος, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Λευτέρης Καραμολέγκος, Δημήτρης Ζώρζος, Τάσος Χάλαρης, Αγαμέμνων Καραμολέγκος, Αγγελική Γουλάρα, Νίκος Μαντζούρης, Γιώργος Κουτσουγιανόπουλος, Ηλιάνα Τσότα, Ελευθερία Σεκάρα, Ιωάννα Κουκιά


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη