Νέος, σύγχρονος χάρτης για τη Σαντορίνη με 25 πεζοπορικές διαδρομές

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ο νέος χάρτης για τη Σαντορίνη των εκδόσεων “Ανάβαση”. Πρόκειται για έναν εξαιρετικής ποιότητας σύγχρονο χάρτη, σε ανθεκτικό χαρτί υψηλής ποιότητας. Η κλίμακα είναι 1:26000 κατάλληλη για περιήγηση με όχημα και με τα πόδια, καθώς ο χάρτης αυτός περιέχει την αποτύπωση 25 προτεινόμενων πεζοπορικών διαδρομών.

Πολλοί από τους επισκέπτες της Σαντορίνης και της Θηρασίας μπορεί να αρκούνται στην οπτική απόλαυση, υπάρχουν όμως και άλλοι, πιο ανήσυχοι που θέλουν να γνωρίσουν και τα ενδότερα των νησιών. Σε αυτούς τους πιo “ψαγμένους” απευθύνεται ο νέος χάρτης της Ανάβασης και προτείνει πεζοπορικές διαδρομές σε κάθε γωνιά, παραλία, κορφή και ύψωμα της Σαντορίνης και της Θηρασιάς και βοηθάει να ανακαλύψει ο επισκέπτης τοπία με ορατά ακόμα τα σημάδια του παραδοσιακού αγροτικού πολιτισμού, μπαξέδες με ξερολιθιές, αλώνια, καλύβια, ξωκλήσια, χωριά της ενδοχώρας με καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό πυρήνα (τα λεγόμενα Καστέλια), διαδρομές υπέροχης θέας, ακόμα και έρημες παραλίες στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ο νέος χάρτης είναι διπλάσιος σε μέγεθος και κλίμακα από την προηγούμενη έκδοση για να χωρέσει με ευκρίνεια και λεπτομέρεια τις πλούσιες πληροφορίες του. Στην πίσω όψη του χάρτη, υπάρχει συνοπτική περιγραφή των 25 προτεινόμενων πεζοπορικών διαδρομών και παρουσίαση με μικρά κείμενα και εικόνες της Σαντορίνης και της Θηρασίας.

Η τιμή λιανικής πώλησης του χάρτη είναι 7 ευρώ. Ο χάρτης είναι διαθέσιμος και σε ψηφιακή μορφή για PC, κινητά και συσκευές GPS στην τιμή των 5 ευρώ.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα του χάρτη
(μικρή αναμονή για να εμφανισθούν οι φωτογραφίες,
με τα βελάκια κινείστε από τη μία φωτογραφία στην άλλη)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη