Νομοθετική ρύθμιση για παροχές στους γιατρούς του Γ.Ν. Θήρας μέσω ΟΤΑ

Νομοθετική ρύθμιση που θα διευκολύνει την εξεύρεση λύσης στο μείζον πρόβλημα στέγασης των ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας προωθείται από τον Αν. Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη. Η ρύθμιση αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στους ΟΤΑ να παρέχουν στους ιατρούς του Γ.Ν. Θήρας για όλη τη διάρκεια της σύμβασης ή της θητείας τους, δωρεάν σίτιση, κατάλληλο κατάλυμα διαμονής ή και χρηματικά επιδόματα για την κάλυψη των αναγκών τους.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του Νοσοκομείου, με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Θήρας θα μπορεί, χωρίς να υφίσταται κόλλημα, να χρηματοδοτεί πλέον τα ενοίκια των ιατρών που εργάζονται ως τακτικό ή έκτακτο προσωπικό του Γ.Ν Θήρας, καθώς και αποσπασμένων σε αυτό, σύμφωνα και με το καταστατικό του Ιδρύματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού (άρθρο 8).

[adning id="140783"]

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται επίσης ότι “ήδη έχουν προσληφθεί στο Γ.Ν Θήρας έξι ακόμα ιατροί (γαστρεντερολόγος, ορθοπεδικός, νευρολόγος, χειρουργός, ΩΡΛ και παθολόγος), οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν υπηρεσία αμέσως μόλις βρεθούν οι κατοικίες.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη