Νοσοκομείο Θήρας: Κρίσιμο το θέμα της στέγασης του προσωπικού

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Νομικού κ. Κανακάρης και η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κα Μπελλώνια ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση του ΔΣ της ΑΕΜΥ και συμμετείχαν σε διευρυμένη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε χθες 10/6/2017 στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνεργασία του Δήμου με το Νοσοκομείο, καθώς και οι ενέργειες και προϋποθέσεις για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των εργαζομένων του Γ. Ν. Θήρας.

[adning id="140783"]


Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου του Νοσοκομείου “Επισημάνθηκε για μια ακόμα φορά η κρισιμότητα του στεγαστικού προβλήματος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο. Συστατικό στοιχείο της εξεύρεσης αξιόπιστης και αξιοπρεπούς λύσης, συμφωνήθηκε ότι είναι η συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης και της τοπικής κοινωνίας, αλλά και η ανάλογη θεσμική διευθέτηση, που θα οδηγήσει στο ξεπέρασμα νομικών και άλλων εμποδίων.

[adning id="140783"]


Συγκινητικό μήνυμα στήριξης απέστειλε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων, καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην συνάντηση, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη