Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα – Ο ΑΟ Θήρας στην Α1!

ao_thiras_ionikos3Στην έναρξη του πρωταθλήματος στόχευαν σε μια καλή παρουσία που θα τους εξασφάλιζε την παραμονή τους στην Α2 κατηγορία. Με το πέρασμα του χρόνου και καθώς ο ΑΟ Θήρας κατέγραφε μια αξιοζήλευτη πορεία, οι ρομαντικοί ονειρεύονταν την άνοδο στην Α1, ωστόσο η ομάδα κρατούσε χαμηλούς τόνους. Λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος ο στόχος ήταν πια ξεκάθαρος “Πάμε Α1”.

Σήμερα (5/4/14) λοιπόν το όνειρο έγινε πραγματικότητα αφού ο ΑΟ Θήρας κέρδισε με 3-0 σετ τον ΑΣ Ιωνικό μέσα στην έδρα του στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην τελευταία αγωνιστική της κούρσας της Α2 κατηγορίας, κατακτώντας την πρώτη θέση του Α’  ομίλου και παίρνοντας ταυτόχρονα το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία. Είναι η πρώτη φορά στα αθλητικά δρώμενα της Σαντορίνης που ομάδα εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στην πρώτη εθνική κατηγορία, και αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΟ Θήρας το κατάφερε στα μόλις δύο χρόνια παρουσίας του στα παρκέ.

Οι αθλήτριες της Ελένης Μεμετζή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν απογοήτευσαν το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο για να τις ενθαρρύνει. Η επικράτηση του ΑΟ Θήρας ήταν ξεκάθαρη, πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 22-25, 16-25, 17-25.

ao_thiras_ionikos1
Η Ν. Μουντάκη σε ένα από τα “θανατηφόρα” καρφιά της

Η παρουσία εκατοντάδων οπαδών του ΑΟ  Θήρας ήταν εντυπωσιακή και δε σταμάτησαν να εμψυχώνουν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος που αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

“Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Θήρας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία! Ο αθλητισμός στην Σαντορίνη για πρώτη φορά φτάνει στην κορυφαία κατηγορία! Είμαστε περήφανοι! Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στις αθλήτριες, την προπονήτρια και την διοίκηση του Α.Ο. Θήρας αλλά και στην εξαιρετική παρουσία του κόσμου της Σαντορίνης στο γήπεδο σήμερα αλλά και όλη την χρονιά δίπλα στην ομάδα μας.”

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (Κωστακόπουλος): Σύλλα, Θεοδωρακέα, Ζαχαρέα, Μαυροπάνου, Μπέλλου, Διαμάντη, Πόγκα (λ), Σταθούλη, Μαναριώτη

ΑΟ Θήρας (Μεμετζή): Βουβούλη, Παπαδοπούλου, Τσοχατζή, Μουντάκη, Ψυλλάκη Ι., Πλίσκα, Λιάκου (λ), Ψυλλάκη Μ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη