Σαντορίνη: Ο “Ασπροδόντης” στον Πύργο και το Εμπορείο

Με τη παιδική θεατρική παράσταση “Ο Ασπροδόντης” συνεχίζονται από την Τρίτη 10/9 ως την Πέμπτη 12/9 οι εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν η Εστία Πύργου και ο Δήμος Θήρας.

Το ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον ζωντανεύει στη θεατρική σκηνή από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Μάριο Ιορδάνου και τον θίασό του, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που συνδυάζει γέλιο, χορό, τραγούδι και διαδραστικότητα, με τους μικρούς φίλους του θεάτρου να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε μία παράσταση γεμάτη μηνύματα.

Υπόθεση: Ο Ασπροδόντης είναι ένα μικρό λυκάκι. Για την ακρίβεια είναι μισό λυκάκι και μισό σκυλάκι. Λατρεύει τη φύση και το παιχνίδι και ζει με τη μαμά του στο δάσος. Μία ημέρα, ένας Ινδιάνος τον βρίσκει να παίζει ανέμελος με τη μητέρα του και τους προτείνει να τους πάρει μαζί του. Πολλά αναπάντεχα γεγονότα όμως θα χωρίσουν τον Ασπροδόντη από την οικογένειά του. Θα συναντήσει άγρια ζώα, σκανταλιάρικα πουλιά του δάσους και έναν καουμπόη που δεν αγαπάει τα ζωάκια. Μέσα σε αυτό το ταξίδι της ενηλικίωσης, ο Ασπροδόντης θα ξεπεράσει δυσκολίες, θα κάνει φιλίες και θα βάλει τα δυνατά του για να γυρίσει πίσω στη μητέρα του και τον Ινδιάνο του. Άραγε, θα τα καταφέρει;

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία/ Μουσική επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου
Θεατρική διασκευή/ Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν
Σκηνογραφία/ Ενδυματολογία: Βαλεντίνο Βαλάσης
Σχεδιασμός φωτισμού: Χριστόφορος Τσακιρόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Μέλπω Μπατσακούτσα

– Τρίτη 10/9 και Τετάρτη 11/9, ώρα 19:00, στο εντευκτήριο της Εστίας Πύργου
– Πέμπτη 12/9, ώρα 19:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου

Είσοδος ελεύθερη


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη