Ο Δήμος Θήρας για το Ακρωτήρι

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Νιικόλαο Ζώρζο στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου Ακρωτηρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

Ο Αρχαιολογικός Χώρος Ακρωτηρίου είναι ανοικτός στο κοινό από σήμερα το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 11 Απριλίου 2012.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί το Ακρωτήρι προκειμένου να εποπτεύσει τις διαδικασίες επαναλειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου. Κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Νικόλαο Ζώρζο, με τον οποίο για σημαντικό χρονικό διάστημα είχε στενή, θετική και εποικοδομητική συνεργασία προκειμένου να είναι ανοικτός ο αρχαιολογικός χώρος με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Ο Δήμος Θήρας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Αλιβιζάτο για τις συντονισμένες ενέργειες και την επιμονή του προκειμένου να αρθούν τα ποικίλα εμπόδια για την απόδοση του χώρου στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σαντορίνης.

Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου οι κ.κ. Αλιβιζάτος και Ζώρζος συζήτησαν θέματα Πολιτισμού & Τουρισμού που αφορούν στο νησί, όπως η τουριστική κίνηση, η ανταγωνιστικότητα των τιμών, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συνδέσεις.

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη